Random Article


SDCC 2017: Noah Hawley (Fargo, Legion) werkt aan een Doctor Doom Film voor 20th Century Fox

 


Posted 21/07/2017 by

Vanop het weinig indrukwekkende panel van Marvel's Legion op San Diego Comic-Con werd in de laatste minuten een verrassende aankondiging gedaan door de showrunner. Noah Hawley, naast Legion ook vooral bekend van de succesvolle Fargo-reeks op Netflix, werkt immers aan een solofilm rond Doctor Doom bij Marvel en 20th Century Fox.

Doctor Doom verscheen voor het eerst in Fantastic Four #5 uit 1962 en was als Victor Von Doom een studiegenoot van Reed Richards/Mr. Fantastic. Zijn ego, jaloezie, drang naar kennis en zoektocht naar zijn verloren moeder dreven hem tot de grootste superschurk die het Marvel-universum ooit gekend heeft te worden. Als Doctor Doom is Victor leider van zijn eigen land Latveria, een ambitieus genie en een meester in de donkere kunsten. Hij trad al meermaals in conflict met alle Marvel-helden en werd in de vorige Fantastic Four-filmreeksen vertolkt door Julian McMahon en Toby Kebbell.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.