Random Article


Gerucht: Universal wil Channing Tatum als Van Helsing in het Dark Universe

 

Posted 21/07/2017 by

Als we The Hollywood Reporter mogen geloven, zet Universal Pictures – ondanks de interne problemen na The Mummy – nog steeds volop in op hun gedeelde Dark Universe. Naast hun al indrukwekkende cast met Tom Cruise, Russell Crowe, Johnny Depp en Javier Bardem, maar vermoedelijk ook Angelina Jolie en Dwayne "The Rock" Johnson zou ook Channing Tatum (21 Jump Street, Magic Mike, Gambit) het filmuniversum van Universal binnenkort vervoegen. De rol in kwestie is die van vampierenjager Abraham Van Helsing, vooral bekend vanwege diens blockbuster uit 2004 met Hugh Jackman als het personage.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.