Random Article


“Iedereen sterft” in Marvel’s Avengers: Infinity War volgens acteur Mark Ruffalo

 


Posted 16/07/2017 by

Tijdens een interview met Good Morning America heeft acteur Mark Ruffalo – ondertussen al even Bruce Banner/ de Hulk – een opmerkelijke uitspraak gedaan over Marvel's Avengers: Infinity WarDoorheen het gesprek, waarbij ook Don Cheadle – ook wel War Machine – aanwezig was, versprak Ruffalo zich bij een vraag. Wanneer het ging over het einde van de superheldenfilms en het lot van de helden, zei hij dat "iedereen sterft". Wie volgens ons nu net zou sterven in Infinity War, bespraken we een jaartje geleden al.

Marvel's Avengers: Infinity War barst in april 2018 los.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."