Random Article


D23: Nieuwe Poster en Eerste Kijk op Thanos, de nieuwe Infinity Gauntlet en de Black Order in Marvel’s Avengers: Infinity War

 

Posted 16/07/2017 by

Op D23 stonden naast het onthulde Thanos-beeld nog enkele mysterieuze, overdekte standbeelden te pronken. De afgelopen dagen was het dan ook afwachten op de officiële onthulling. Niet veel na de onthulling van de eerste beelden voor Marvel's Avengers: Infinity War toonden Kevin Feige en co dan ook hun grote verrassing.

Niemand minder dan de Black Order, in deze versie inderdaad de kinderen van Thanos, zullen hun vader vervoegen in de strijd tegen de Avengers, Spider-Man, Doctor Strange en de Guardians of the Galaxy. Uiteraard kennen we al twee van deze goedaardige kinderen, die onlangs meer aandacht kregen in Guardians of the Galaxy Vol. 2namelijk Gamora en Nebula. In de recente comics was The Black Order een team van vijf generaals, respectievelijk Corvus Glaive, Proxima Midnight, Ebony Maw en Black Dwarf, die door Thanos naar de Aarde gestuurd werden tijdens Marvel's Infinityevent (2013). 

Marvel's Avengers: Infinity War barst los in april 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.