Random Article


D23: Nieuw Beeldmateriaal en Knappe Karakterposters voor Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi

 

Posted 16/07/2017 by

Naast de eerste beelden voor Marvel's Avengers: Infinity War kregen we vanop D23 ook een nieuwe video van Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi te zien. In de beelden wordt ingegaan op achter-de-scène-materiaal, maar toont men ook enkele flarden beeldmateriaal uit de volgende Star Wars-saga-film. Zo spotten we onder andere een ontmaskerde Kylo Ren, een trainende Rey en een ontwakende Finn. Later op de dag werden ook drie nieuwe karakterposters met Rey, Finn en Princess/ General Leia vrijgegeven.

Het tweede deel in deze nieuwe Star Wars-trilogie knalt op 15 december 2017 onze Melkweg binnen. Onze review van Star Wars: The Force Awakens kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.