Random Article


D23: Mark Ruffalo zegt dat er Nooit een Hulk Film bij Marvel komt

 

Posted 16/07/2017 by

In een interview met Variety op D23 gisteren vertelde acteur Mark Ruffalo zijn bevindingen over een opkomende Incredible Hulk-film bij Marvel Studios. Volgens hem komt die er nooit.

Universal Pictures – de studio achter Hulk (2003) met Eric Bana en de verdeler van The Incredible Hulk (2008) met Edward Norton, onderdeel van Marvel's filmuniversum – beschikt immers nog steeds over de filmrechten. Dat wil echter niet zeggen dat we de Smaragden Gigant niet meer terugzien bij Marvel Studios. Onder andere in Avengers (2012), Avengers: Age of Ultron (2014) en het opkomende Thor: Ragnarok – telkens vertolkt door Ruffalo – heeft of had de Hulk/ Bruce Banner een grote rol.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.