Random Article


D23: Eerste Featurette, Concept Art en Details over Disney’s The Incredibles 2

 

Posted 16/07/2017 by

Naast Avengers: Infinity War en Star Wars: The Last Jedi zetten ook Disney en Pixar hun geanimeerde langspeelfilms in de verf. Zo had regisseur Brad Bird het ook over het langverwachte The Incredibles 2. Hij onthulde dat de film meteen volgt op het einde van de eerste Pixar- en Disney-film over ieders favoriete disfunctionele, maar uiterst succesvolle superheldengezin. Hun onderlinge dynamiek staat natuurlijk opnieuw centraal, ook nu ze samen een volwaardige familie superhelden zijn geworden. Tot slot werd ook onderstaand concept art en een nieuwe featurette vrijgegeven over ieders favoriete, sarcastische mode-icoon Edna Mode:

The Incredibles 2 staat gepland voor juni 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.