Random Article


D23: Eerste Teaser voor Marvel’s Avengers: Infinity War werd vertoond

 

Posted 15/07/2017 by

Vanop D23 werd in de aanwezigheid van Kevin Feige, Robert Downey Jr (Tony Stark), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Hulk), Chadwick Boseman (Black Panther) Tom Holland (Spider-Man), Anthony Mackie (Falcon), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Don Cheadle (War Machine), Sebastian Stan (Winter Soldier), Pom Klementieff (Mantis), Karen Gillan (Nebula), Dave Bautista (Drax), Paul Bettany (Vision), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) en Josh Brolin (Thanos) werden vandaag de eerste beelden getoond van Marvel's Avengers: Infinity War. Hoewel we voorlopig nog geen beeldmateriaal te zien kregen, volgde al snel een beschrijving online:

 • Een nog steeds kortharige Thor knalt tegen de voorruit van het ruimteschip van de Guardians of the Galaxy, met Mantis en Tiener Groot.
 • Scarlet Witch ontwijkt enkele vliegende brokstukken.
 • Loki stelt de Tesseract voor aan een onbekend figuur
 • Peter Parker's Spidey-Sense gaat af terwijl hij op de bus zit.
 • Tony Stark/ Iron Man vliegt door de ruimte met de Guardians of the Galaxy
 • Flarden van een groot gevecht tussen Thanos enerzijds en Star-Lord, Doctor Strange en Spider-Man – in een nieuw pak – anderzijds.
 • Winter Soldier in een gevecht op aarde
 • Wakandese troepen
 • Een bebaarde Captain America
 • Hulkbuster
 • Thor's hoofd wordt verpletterd door Thanos
 • De Guardians of the Galaxy, allen verslagen.
 • Thanos met een complete Infinity Gauntlet

Dat belooft alleszins episch te worden! In Avengers: Infinity War – het actievolle crescendo van de Marvel-films – zal Thanos de Mad Titan (Josh Brolin) de Infinity Gauntlet hanteren, waarin alle zes Infinity Stones (ook wel de centrale MacGuffins in de Marvel-films) verzameld zijn en hem goddelijke krachten schenken. Onder meer de Avengers, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy en Spider-Man zullen allen in Infinity War te zien zijn. Regisseurs van dienst zijn Joe en Anthony Russo (Captain America: Civil War, Captain America: The Winter Soldier) en de prent knalt de zalen binnen eind april 2018.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.