Random Article


D23: Eerste Kijk op Thanos in Marvel’s Avengers: Infinity War

 

Posted 14/07/2017 by

Vanop D23 – de jaarlijkse beurs voor alles in verband met Disney, diens dochterbedrijven en bijhorende licenties zoals Marvel of Star Wars – hebben we vermoedelijk onze eerste kijk gekregen op de grote booswicht voor Marvel's Avengers: Infinity War. Josh Brolin als Thanos zal immers een nieuwe look krijgen, een iets andere take op zijn iconische voorkomen uit de comics. Een beeldje onthulde immers een "sleeveless" Thanos zonder Infinity Gauntlet en in een schijnbaar "casual" outfit. Bovendien is het vrijwel een exacte replica van het concept art dat al getoond werd in de eerste beelden voor Infinity WarOngetwijfeld zullen we Thanos ook zien in zijn meer traditionele outfit, zoals eerder al in The Avengers (2012) of Guardians of the Galaxy (2014)

Marvel's Avengers: Infinity War knalt de zalen binnen eind april 2018.

 

 

#infinitywar (to be unveiled after panel) #d23expo

Een bericht gedeeld door Stitch Kingdom (@stitchkingdom) op

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.