Random Article


Eerste Kijk op Nieuwe Black Canary in DC’s Arrow Seizoen 6

 

Posted 14/07/2017 by

Een tijdje terug hadden we het nog over de terugkeer van Katy Cassidy als Black Canary/ Laurel Lance of Black Siren, haar "kwaadaardige" Earth-2-dubbelgangster, maar Black Canary zal binnenkort door een ander personage vertolkt worden in het zesde seizoen van ArrowJuliana Harkavy als Dinah Drake/ The Canary die in het vorige seizoen debuteerde en al snel uitgroeide tot een vaste waarde in Team Arrow, krijgt immers een eigen pak. Zij wordt zo – na Caity Lotz als Sara Lance en Katy Cassidy als Laurel Lance – de derde Black Canary in Arrow. Een volledige foto van haar kostuum hebben we hieronder bijgevoegd.

Onze recensie van het vijfde seizoen van DC's Arrow vind je hier. Het zesde seizoen gaat op donderdag 12 oktober van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.