Random Article


Nieuw Promotiemateriaal voor Marvel’s The Defenders op Netflix

 

Posted 13/07/2017 by

De laatste rechte lijn richting de release van Marvel's The Defenders op Netflix is ingezet bij Marvel. Na het recente eerste nummer van de comic met het desbetreffende team, kregen we gisteren een nieuwe afbeelding te zien van de titulaire helden uit de team-up-reeks. Het wordt de eerste reeks waarin het voltallige team met straathelden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist, die voor deze team-up elk al hun eigen soloreeks op Netflix kregen, elkaar zullen ontmoeten. Ze worden vertolkt door respectievelijk Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter en Finn Jones.

Marvel's The Defenders verschijnt integraal en exclusief op 18 augustus op Netflix.

Onze review van het eerste seizoen van Marvel’s Iron Fist – de meest recente Marvel-reeks op Netflix – lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.