Random Article


Gerucht: Wonder Woman 2 speelt zich af in de Jaren 80 en haalt Chris Pine terug

 

Posted 11/07/2017 by

Dat er een vervolg komt op het succesvolle Wonder Womanis ondertussen wel duidelijk, maar over het verhaal is nog maar weinig geweten. In reactie op de bevestiging van een sequel staken dan ook weer wat nieuwe geruchten de kop op. Een van die berichten suggereert dat het verhaal van "Wonder Woman 2" zich zou afspelen in de jaren 80.

De film wordt zo een avonturen-/spionagefilm in Sovjet Rusland tijdens de laatste dagen van de Koude Oorlog. Opnieuw verhaalt een Wonder Woman-film dan over historische gebeurtenissen voor de effectieve start van DC's moderne filmuniversum. Bovendien zou niemand minder dan Chris Pine terugkeren als Steve Trevor – nogal vreemd gezien het verloop van Wonder Woman, maar mogelijk speelt hij een nakomeling van zijn personage uit de eerste film. Het gerucht stipt natuurlijk wel enkele populaire elementen aan die regisseuse Patty Jenkins wel zou willen behouden voor een sequel, zoals de historische setting en de chemie tussen de twee hoofdrolspelers.

Onze recensie van Wonder Woman vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.