Random Article


Ciaran Hinds deelde geen scènes met zijn Tegenspelers in DC’s Justice League

 

Posted 11/07/2017 by

Vannacht verscheen opvallend nieuws over Ciaran Hinds en zijn werk als Steppenwolf – de schurk van dienst vanop Apokolips in DC's Justice LeagueIn een recent interview in BBC's Michael Ball Show onthulde Hinds enkele interessante details over zijn rol en acteerwerk op de set van de grote team-up-film bij Warner Bros. en DC.

Zoals we eerder al vernamen, is het kostuum van Steppenwolf inderdaad volledig CGI – niet ongebruikelijk bij hedendaagse superheldenblockbusters. De acteerprestatie van Hinds werd vastgelegd via motion capture-technologie om nadien in postproductie te gebruiken voor Steppenwolfs gezichtsuitdrukkingen. Over het acteren zelf vertelde Hinds dat hij zijn tegenspelers niet ontmoette en uitsluitend werkte via een green screen met bijhorende suggesties en aanwijzingen. Ook de vorige DC-blockbuster, Wonder Womanwas natuurlijk in de finale en bij het tonen van diens schurk Ares aangewezen op het veelvuldige gebruik van CGI.

Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe, wordt geregisseerd door Zack Snyder en Joss Whedon en knalt op 15 november 2017 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.