Random Article


James Gunn (Guardians of the Galaxy) wou Hit-Monkey of Hulk vs. Red Hulk Film bij Marvel Studios regisseren

 

Posted 04/07/2017 by

Dat James Gunn – onlangs nog met zijn Guardians of the Galaxy Vol. 2 – graag de vreemde comicbookreeksen en personages verfilmt, is al langer geweten. Na een pratende boom en wasbeer zou hij zijn zinnen gezet hebben op Marvel's Hit-Monkey – rond een aap die toevallig ook een excellente huurmoordenaar is – en ook een Hulk/Red Hulk-film. De Red Hulk is natuurlijk de rode versie van Marvel's groene gigant, frequent tegenstander en doorheen de jaren de alias van onder meer generaal Thunderbolt Ross en Robert Maverick – al dan niet met of zonder epische snor. Generaal Ross verscheen voor het eerst als de Red Hulk in Marvel's Hulk #1 (2008). Voorlopig lijken er echter geen plannen te zijn voor deze transformatie in het Marvel Cinematic Universe, waar de generaal vertolkt wordt door William Hurt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.