Random Article


David Harewood bekritiseert zijn rol als Cyborg Superman in DC’s Supergirl

 

Posted 04/07/2017 by

"Het is saai", "zware dagen op de set", "goedkoop uitziend masker", "te weinig uitgediept" en "nutteloos" zijn woorden die acteur David Harewood rondstrooide wanneer hij had over zijn rol als "Cyborg Superman" in het tweede seizoen van DC's Supergirl. Fans uitten eerder al kritiek op de mechanische versie van Superman, die in niets lijkt op man van staal. Van zijn krachten tot het uiterlijk van Hank Henshaw: "nutteloos" is inderdaad iets wat te binnenschiet. Gelukkig heeft Harewood nu met zijn rol van de Martian Manhunter wel heel wat meer plezier (en nut) binnen de superheldenreeks op The CW.

Het derde seizoen van Supergirl keert op maandag 9 oktober terug op The CW.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.