Random Article


Centrale Cast van Marvel’s New Mutants Film poseert voor Foto

 


Posted 04/07/2017 by

 

we in bwoston #happy4th

Een bericht gedeeld door HENRY ZAGA (@zagahenry) op

Vanop Instagram bereikte ons een eerste kijk op Henry Zaga, Maisie Williams en Charlie Heaton, – met Blu Hunt eveneens getagd -, ook wel de centrale cast in Marvel's New Mutants-film, een spin-off van de X-Men-films bij 20th Century Fox. Respectievelijk vertolken ze Sunspot, Wolfsbane, Cannonball en Dani Moonstar. Dat de foto nu verschijnt, is natuurlijk geen toeval. Binnen zes dagen start immers de productie voor de blockbuster, geregisseerd door Josh Boone (The Fault in Our Stars).

The New Mutants staat gepland voor een release op 13 april 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.