Random Article


Captain America: Civil War vanuit de ogen van Peter Parker in de eerste 4 minuten van Marvel’s Spider-Man: Homecoming

 


Posted 04/07/2017 by

Sony Pictures en Marvel Studios hebben een openingsscène van Spider-Man: Homecoming vrijgegeven. Hierin zien we een grappige vlog van Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) waarin hij zijn uiteindelijke ervaringen in Captain America: Civil War (2016) beschrijft. In de nieuwe Marvel-blockbuster en inmiddels zesde solofilm rond de muurkruiper is de scène te zien in het begin van de film, na de introductie van villain Adrian Toomes/The Vulture (Michael Keaton) en zijn crew, en zet het de humoristische toon van de prent. Naast Tom Holland als Spidey herkennen we natuurlijk ook Jon Favreau als een heerlijk nerveuze Happy Hogan, de assistent/bodyguard van Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.). Civil War vanuit de ogen van een overenthousiaste Spider-Man, dus. Enjoy!

Spider-Man: Homecoming wordt geregisseerd door Jon Watts en slingert op 19 juli de bioscoopzalen binnen. Onze recensie lees je hier.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.