Random Article


Sequel op Marvel’s Spider-Man: Homecoming speelt zich “Enkele Minuten na Avengers 4” af

 

Posted 30/06/2017 by

Op een releasedatum na weten we nog maar weinig over het vervolg op Spider-Man: Homecomingdie zelf pas binnen enkele weken bij ons in de bioscoopzalen verschijnt. We nemen het met een korrel zout, aangezien het nieuws van Sony-producente Amy Pascal komt, maar "Homecoming 2" zou slechts enkele minuten na de grootse climax in Avengers 4 (2019) plaatsvinden. De impact uit de vierde Avengers-film en het vervolg op Infinity War zal dus duidelijk verdergezet worden in de tweede Spider-Man-film bij Marvel Studios met een prominente plek voor Tom Holland als Spidey. Avengers 4 en "Spider-Man: Homecoming 2" staan gepland voor respectievelijk mei en juli 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.