Random Article


Nieuwe Trailer voor Death Note-verfilming op Netflix

 


Posted 29/06/2017 by

Netflix en regisseur Adam Wingard hebben zonet een nieuwe trailer vrijgegeven voor de Death Note-verfilmingDeath Note met een script door Jeremy Slater (Fantastic Four) wordt uiteraard gebaseerd op Tsugumi Oba’s gelijknamige Japanse horrormanga. In de manga-adaptatie zullen onder meer Willem Dafoe, Masi Oka, Nat Wolff en Margaret Qualley te zien zijn. 

De horrormanga vertelt het verhaal van Light Yagami, een student die een bovennatuurlijk schriftje ontdekt dat hem in staat stelt om iedereen die hij maar wil, te vermoorden. Het enige dat Yagami moet doen, is diens naam in het schriftje neerpennen. Op deze manier wil hij de wereld van het kwaad verlossen, maar hij wordt al snel achtervolgd door teruggetrokken politieagent L. The pen is mightier than the sword, indeed.

Death Note verschijnt op 25 augustus exclusief op Netflix.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.