Random Article


Gerucht: Drake Bell is Tim Drake, Batman’s derde Robin, in DC’s Filmuniversum

 

Posted 25/06/2017 by

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren sinds wat Twitter-activiteit van acteur Drake Bell (Drake & Josh, Superhero Movie). Bell stuurde eergisteren immers de volgende tweets onder de hashtag #TimDrakeBell de wereld in, maar verwijderde ze haast meteen:

Wijst dit op de toevoeging van Drake Bell als Tim Drake in DC's filmuniversum? Of is het enkel een poging om nog gecast te worden? 

De derde sidekick van Batman verscheen voor het eerst in  Batman #436 (1989) als een intelligente, nieuwsgierige atleet die van 1989 tot 2009 de functie van Robin zou opnemen. Nadien nam hij de mantel van Red Robin op en werd hij een goede vriend van zijn spirituele opvolger Damian Wayne. Voorgangers van dienst waren Dick Grayson/ Nightwing, die een eigen film krijgt, en Jason Todd, naar dewelke al gehint werd in Batman V Superman: Dawn of Justice.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.