Random Article


Ridley Scott belooft definitief antwoord op de vraag of Harrison Fords Rick Deckard een Mens of Replicant is in Blade Runner 2049

 

Posted 24/06/2017 by

De eenhoorn, de glinstering in de ogen van Harrison Ford als Rick Deckard: doorheen de eerste Blade Runner-film heerste er al heel wat mysterie rond de ware identiteit van Deckard. Was hij nu een echte mens? Of toch maar een Replicant, net zoals de androïdes die hij zelf opjaagt? Net zoals regisseur Ridley Scott recent al deed voor de Alien-franchise met Alien: Covenantzal hij ook nu op de belangrijke Blade Runner-vraag een antwoord geven. Soms is het natuurlijk beter om die ambiguïteit te behouden, maar ach, wie zijn wij?

Blade Runner 2049 staat gepland voor een release op 18 oktober 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.