Random Article


Officieel: Jurassic World 2 heet “Jurassic World: Fallen Kingdom”

 

Posted 23/06/2017 by

Life finds a way.

Universal Pictures en regisseur J.A. Beyona gaven onlangs de allereerste poster vrij voor Jurassic World 2Het vervolg op het financieel succesvolle Jurassic World krijgt bovendien de naam "Fallen Kingdom"dat duidelijk hint naar de duistere toon van de sequel, zoals Beyona eerder al meegaf. De terugkeer van Chris Pratt als Owen Grady en Bryce Howard als de bevallige Claire werd een tijdje geleden al bevestigd. Andere namen zijn onder meer Daniella Pineda, B.D. Wong en Jeff Goldblum als fan-favorite Ian Malcolm.

De oorspronkelijke plannen voor de sci-fi-films van Colin Trevorrow, die verantwoordelijk is voor het script van de Jurassic World-films en regie van het eerste deel, maar het project opgaf voor zijn Star Wars Episode IX-filmcarrière, resulteerden in een volwaardige filmtrilogie. Dit tweede deel wordt geregisseerd door J.A. Beyona (Lo Imposible) en zal in juni 2018 in de Belgische cinema’s verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.