Random Article


Eerste Kijk op Jason Isaacs als Kapitein Lorca in Star Trek: Discovery

 

Posted 22/06/2017 by

Eindelijk hebben we onze eerste kijk op de spirituele opvolger van figuren zoals James T Kirk (William Shatner) en Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) in Star Trek: Discovery. Brits acteur Jason Isaacs wordt immers kapitein Lorca, gezaghebber van de U.S.S. Discovery. Isaacs is vooral bekend van zijn rol als Lucius Malfoy in de Harry Potter-saga, maar ook verschijningen in The Patriot (2000), Peter Pan (2003) en Black Hawk Down (2001).

De reeks verhaalt over een periode tien jaar voor de oorspronkelijke Star Trek-sci-fi serie van Gene Roddenberry en de lotgevallen van de U.S.S. EnterpriseIconische personages zoals Captain Kirk (William Shatner) en Spock (Leonard Nimoy) zijn dus voorlopig nog afwezig. In Discovery, dat los staat van de populaire Star Trek-films, zullen onder meer Sonequa Martin-Green als luitenante-commandante, Michelle Yeoh als een Starfleet-kapitein, Doug Jones en Anthony Rapp als mede-luitenanten en Shazad Latif als een Klingon te zien zijn. Star Trek Discovery gaat op 25 september in première op CBS en Netflix.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.