Random Article


Gerucht: Kiersey Clemons heeft een Cameo als Iris West in DC’s Justice League

 

Posted 14/06/2017 by

De al uitgebreide cast van DC's Justice League met personages uit onder meer Man of Steel en Wonder Woman is zonet weer wat groter geworden. Een belangrijk personage uit DC's The Flash-film, die gepland staat voor maart 2018, zal immers in november al haar introductie maken. Kiersey Clemons zal Iris West vertolken in DC's Justice League vooraleer terug te keren in de solofilm rond DC's Scarlet Speedster. Clemons is bekend van onder meer Neighbours 2 (2016), Transparent, maar vooral Dope (2015). Iris West is traditioneel gezien de grote liefde van Barry Allen en zijn latere vrouw (alsook de tante van Wally West – Barry’s sidekick en latere opvolger als The Flash). In de comics verscheen Iris voor het eerst – samen met Barry – in Showcase #4 uit 1956 als een journaliste in Central City. Momenteel wordt ze in de populaire, gelijknamige televisiereeks vertolkt door Candice Patton.

Justice League brengt ‘s werelds meest iconische superheldenteam voor het eerst samen op het grote scherm. De prent wordt geregisseerd door Zack Snyder (Man of SteelBatman V Superman) samen met Joss Whedon en de megasterrencast bestaat uit o.a. Henry Cavill als Superman, Ben Affleck als Batman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Ray Fisher als Cyborg, Jason Momoa als Aquaman, Amber Heard als Mera, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Amy Adams als Lois Lane, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Willem Dafoe als Vulko, J.K. Simmons als commissaris Gordon en Ciaran Hinds als villain Steppenwolf, leider van de legers van de duistere god Darkseid.

Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe en knalt op 15 november 2017 de zalen binnen.

Alles over ‘s werelds grootste superhelden lees je in onze START TO READ: Justice League.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.