Random Article


Gerucht: Ingrijpende Reshoots voor DC’s Justice League

 

Posted 13/06/2017 by

Sinds deze week werden de opnames van DC's Justice League hervat. Zoals bij elke Hollywoodblockbuster zullen ook bij de belangrijke DC-team-up enkele reshoots plaatsvinden. Volgens een online circulerend gerucht – neem het met een korrel zout – zouden deze vervangende opnames de film drastisch veranderen in navolging van het recente succes van DC's Wonder WomanIn concreto zou er dus meer Gal Gadot als de primaire superheldin bij DC in Justice League zitten.

Justice League brengt ‘s werelds meest iconische superheldenteam voor het eerst samen op het grote scherm. De prent wordt geregisseerd door Zack Snyder (Man of SteelBatman V Superman) samen met Joss Whedon en de megasterrencast bestaat uit o.a. Henry Cavill als Superman, Ben Affleck als Batman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Ray Fisher als Cyborg, Jason Momoa als Aquaman, Amber Heard als Mera, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Amy Adams als Lois Lane, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Willem Dafoe als Vulko, J.K. Simmons als commissaris Gordon en Ciaran Hinds als villain Steppenwolf, leider van de legers van de duistere god Darkseid.

Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe en knalt op 15 november 2017 de zalen binnen.

Alles over ‘s werelds grootste superhelden lees je in onze START TO READ: Justice League.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.