Random Article


DC Films-hoofd Geoff Johns en Marvel Studios-president Kevin Feige brengen hulde aan Richard Donners Superman: The Movie

 

Posted 13/06/2017 by

Recentelijk werd regisseur Richard Donner (Superman: The Movie, The Omen, Lethal Weapon) in Hollywood gehuldigd door The Academy of Motion Pictures Arts & Sciences en daar vond een opmerkelijk tafereel plaats. Niemand minder dan Geoff Johns, hoofd van DC Films en chief creative officer bij DC Comics, en Kevin Feige, president van Marvel Studios, stonden zij aan zij om Donner – dewelke hun beiden hun start in Hollywood heeft geschonken – en dan vooral diens Superman: The Movie (1978) in de verf te zetten. De eerste Superman-film met Christopher Reeve als DC's man van staal staat nog steeds bekend als de eerste grote superheldenblockbuster en blijft, ook voor deze twee vaandeldragers van het superheldengenre in de bioscoop, dé belangrijkste en meest invloedrijke superheldenprent aller tijden. Niet alleen voor de toekomst van het DC-filmuniversum, maar ook dat van Marvel.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.