Random Article


Gerucht: Marvel past de relatie tussen Thanos en The Black Order aan voor Avengers: Infinity War

 

Posted 12/06/2017 by

De cross-overs en verbanden binnen Marvel's gedeelde filmuniversum blijven maar komen. Een tijdje terug werd al aangekondigd, via de casting van Terry Notary, dat de Cull Obsidian of ook wel The Black Order in Avengers: Infinity War zouden geïntroduceerd worden. In de recente comics was The Black Order een team van vijf generaals die door Thanos naar de Aarde gestuurd werden tijdens Marvel's Infinityevent (2013). Black Dwarf, Corvus Glaive, Ebony Maw, Proxima Midnight en Supergiant zijn een soort halfgoden, die tussen intergalactische titanen zoals Thanos en gewone ruimtewezens zoals de Skrulls of Kree zweven. In de blockbuster zullen ze daarentegen niemand minder dan Thanos' bloedeigen kinderen zijn, die opgevoed zijn om te strijden. Uiteraard kennen we al twee van deze goedaardige kinderen, die recent meer aandacht kregen in Guardians of the Galaxy Vol. 2namelijk Gamora en Nebula.

In Avengers: Infinity War – het actievolle crescendo van de Marvel-films – zal Thanos de Mad Titan (Josh Brolin) de Infinity Gauntlet hanteren, waarin alle zes Infinity Stones (ook wel de centrale MacGuffins in de Marvel-films) verzameld zijn en hem goddelijke krachten schenken. Onder meer de Avengers, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy en Spider-Man zullen allen in Infinity War te zien zijn. Regisseurs van dienst zijn Joe en Anthony Russo (Captain America: Civil War, Captain America: The Winter Soldier) en de prent knalt de zalen binnen eind april 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.