Random Article


UPDATE: Nieuwe Promo voor Marvel’s Spider-Man: Homecoming met DJ Khaled maakt Reclame voor de NBA Finale

 


Posted 08/06/2017 by

De komende twee weken gaan de finales van de Amerkaanse basketbalcometitie door. Daarom gingen Marvel Studios en NBA in zee om een exclusieve Spider-Man: Homecoming-promotieclip voor het sportevent te ontwikkelen. Het resultaat is bovenstaande hilarische video met Robert Downey Jr., Jon Favreau en uiteraard Tom Holland, maar ook DJ Khaled. De vorige twee vind je hier (met Stan Lee) en hier.

In de ondertussen zesde Spidey-bioscoopfilm heeft een jonge Peter Parker/ Spider-Man het nog steeds moeilijk om de balans te vinden tussen zijn leven als de webslingerende held Spider-Man en zijn dagelijkse sleur op zijn middelbare school in Queens, New York City. Tot overmaat van ramp wordt Spider-Man belaagd door onder meer ShockerThe Tinkerer, maar vooral schurk van dienst The Vulture.

Marvel’s Spider-Man: Homecoming, met opnieuw Tom Holland als Peter Parker/ Spider-Man, wordt geregisseerd door Jon Watts (Cop Car) en geproduceerd door zowel Sony Pictures als Marvel Studios – een tot nog toe ongezien verbond – waarbij beide filmstudio’s zowel creatieve als financiële inspraak hebben. Naast Holland als Spider-Man vervoegden onder meer Robert Downey Jr. als Tony Stark/Iron Man, Michael Keaton als The Vulture, Donald Glover, Zendaya, Kenneth Choi, Michael Barbieri, Logan Marshall-Green, Martin Starr en Marisa Tomei als tante May de langverwachte blockbuster.

Spider-Man: Homecoming – als deel van Marvel’s Phase 3-films – slingert op 12 juli 2017 de Belgische bioscoopzalen binnen.

Alles over Spider-Man lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.