Random Article


Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt het beginpunt van een Groter Kosmisch Universum

 

Posted 08/06/2017 by

Hints waren er al genoeg doorheen Guardians of the Galaxy en Guardians of the Galaxy Vol. 2maar regisseur James Gunn, die uiteraard terugkeert voor een derde volume, plant effectief een groter kosmisch universum binnen Marvel's gedeelde filmwereld. Hoogstwaarschijnlijk wordt de derde film rond Star-Lord en co dus een startpunt voor andere spin-offs rond figuren zoals eventueel de originele Guardians, Nova, Adam Warlock of een nieuwe incarnatie van de Guardians of the Galaxy. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Onze recensie van Marvel's Guardians of the Galaxy Vol. 2 kan je hier raadplegen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.