Random Article


Eerste Kijk op live-action X-O Manowar, Archer & Armstrong en meer in Ninjak Vs The Valiant Universe Variant Covers

 

Posted 08/06/2017 by

Later dit jaar gaat Ninjak Vs The Valiant Universe van start, de allereerste live-action webreeks gebaseerd op de helden van het Valiant-universum gemaakt door Bat in the Sun Productions (Super Power Beat Down) en Valiant Digital. In een reeks variant covers van verschillende Valiant-comics, krijgen we een nieuwe kijk op de live-action versies van het Valiant-superheldenpantheon.

Op de variant cover van Rapture #2 zien we zo Derek Theler als X-O Manowar naast Michael Rowe als Ninjak en Jason David Frank als Bloodshot. Alex Meglei is te zien als Archer naast Kevin Porter as Armstrong op de variant cover van Rai: The History of the Valiant Universe en Ciera Foster schittert als Livewire op de variant cover van Divinity #0. John Morrison zien we als Eternal Warrior op de variant cover van Eternal Warrior: Awakening #1, terwijl Michael Rowe nogmaals te zien is als Ninjak in Rapture #1 – het eerste deel van de miniserie waarin Ninjak en Shadowman de hoofdrol spelen.

 

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.