Random Article


Dracula, Phantom of the Opera en the Hunchback of Notre Dame behoren ook tot Universal’s Dark Universe

 

Posted 08/06/2017 by

Het Dark Universe bij Universal Pictures is nog maar net van start gegaan, maar de filmstudio plant hun toekomst na The Mummy al verder uit. Naast The Bride of Frankenstein en The Invisible Man met hun titulaire monsters behoren ook Dracula, Phantom of the Opera en the Hunchback of Notre Dame tot het gedeelde filmuniversum, zo stelt franchisegrondlegger Alex Kurtzman. Of ze ook telkens hun eigen spin-off-films zullen krijgen, is niet geweten. Eerder werd ook al gehint naar de toevoeging van The Wolf Man.

Onze recensie van The Mummy, het begin van het Dark Universe, vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.