Random Article


M. Night Shyamalan’s “Tales from the Crypt” bij TNT officieel stopgezet

 

Posted 04/06/2017 by

Begin vorig jaar raakte bekend dat filmmaker M. Night Shyamalan (The Last Airbender, The Village, Signs) Tales from the Crypt nieuw zou leven inblazen bij televisienetwerk TNT. Sindsdien vernamen we haast niets meer over het televisieproject. Shyamalan en TNT waren immers verwikkeld in heel wat niet nader toegelichte rechtenproblemen en -discussies. Daarom werd afgelopen weekend het project officieel stopgezet bij de Amerikaanse zender.

Het televisieprogramma, gebaseerd op de oude horrorcomic door EC Comics, liep eerder al van 1989 tot 1996 op HBO en focuste op korte horrorverhalen. Nadien kreeg de reeks nog verscheidene herinterpretaties en spin-offs zoals Demon Knight (1995) en Ritual (2006). Ook in deze versie die wekelijks een tweetal uren in beslag zou moeten nemen, zal de zogenaamde cryptkeeper enkele afschuwwekkende vertelsels uit zijn horroranthologie voordragen. In dezelfde traditie werd ook de Grizzly Tales for Gruesome Kids tot leven gewekt, gebaseerd op de boekenserie van Jamie Rix, dat in België wellicht bekender is onder diens vertaalde versie, Griezelverhalen voor Ettertjes op Ketnet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.