Random Article


Winston Duke keert terug als Man-Ape in Marvel’s Avengers: Infinity War

 

Posted 03/06/2017 by

Dat Amerikaans acteur Winston Duke (Person of Interest) gecast was in Marvel’s Black Panther-film als niemand minder dan M’Baku, wisten we al even. Nu werd ook bevestigd dat hij zijn rol zal hernemen in Avengers: Infinity War later in 2018. In de comics was M’Baku een geducht tegenstander van de Panther en stond hij ook wel bekend als Man-Ape, leider van de Jabari-stam die in Wakanda verblijft. Hij verscheen voor het eerst in Avengers #62 (1969) en verkreeg bovenmenselijke snelheid en kracht na het verslinden van de zeldzame witte gorilla. Doorheen de jaren zou de ijzersterke Man-Ape meerdere pogingen ondernemen om Black Panther’s troon over te nemen en Wakanda te veroveren.

In Avengers: Infinity War – het actievolle crescendo van de Marvel-films – zal Thanos de Mad Titan (Josh Brolin) de Infinity Gauntlet hanteren, waarin alle zes Infinity Stones (ook wel de centrale MacGuffins in de Marvel-films) verzameld zijn en hem goddelijke krachten schenken. Onder meer de Avengers, Doctor Strange, Guardians of the Galaxy en Spider-Man zullen allen in Infinity War te zien zijn. Regisseurs van dienst zijn Joe en Anthony Russo (Captain America: Civil War, Captain America: The Winter Soldier) en de prent knalt de zalen binnen eind april 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.