Random Article


Henry Zaga is Sunspot in Marvel’s X-Men Spin-Off New Mutants

 

Posted 01/06/2017 by

Na de casting van Charlie Heaton (Stranger Things) als Cannonball kennen we nu de volgende jeugdige mutant in de New Mutants-film, een spin-off van Marvel's X-Men-filmreeks. Henry Zaga, bekend van 13 Reasons Why op Netflix, wordt Sunspot/ Roberto "Bobby" da Costa. De vlammende Braziliaanse held verscheen voor het eerst in Marvel Graphic Novel #4 uit 1982 als stichtend lid van het team en werd ook al gelinkt aan Deadpool 2. Eerder vervoegden al Maisie Williams (Game of Thrones) en Anya Taylor-Joy (Split) de film als respectievelijk Wolfsbane en Illyana Rasputin/Magik. Sunspot werd eerder al vertolkt door Adan Canto in X-Men: Days of Future Past.

De New Mutants verschenen voor het eerst in Marvel Graphic Novel #4 uit 1982 en verkregen verschillende eigen reeksen doorheen de jaren. De filmversie van het team tienerhelden zou bestaan uit Illyana Rasputin/Magik (de zus van X-Man Colossus), Wolfsbane, Cannonball, Sunspot, Mirage en Warlock. Ook de buitenaardse draak en X-Men-mascotte Lockheed doet mee. Een recentelijk op internet verschenen geanimeerd storyboard onthulde ook de villain, of één van de villains voor de film: Demon Bear, een gigantische beer die zijn buitengewone krachten put uit negatieve menselijke emoties. De beer verscheen voor het eerst als hallucinatie in Marvel’s New Mutants #3 (1983) en speelde een hoofdrol in “The Demon Bear Saga”-verhaallijn (New Mutants #18-21).

New Mutants wordt geregisseerd door Josh Boone (The Fault in Our Stars) en de prent wordt omschreven als “Stephen King meets John Hughes”. Meer horror en tienerdrama dus dan de sci-fi superheldenactie uit de X-Men-films. De film staat gepland voor een release op 13 april 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.