Random Article


Gerucht: Dwayne “The Rock” Johnson & Angelina Jolie vervoegen Universal’s Dark Universe

 

Posted 01/06/2017 by

Universal Pictures mikt met Hollywoodsterren zoals Tom Cruise, Johnny Depp en Russell Crowe duidelijk op grote namen voor hun Dark Universum-filmuniversum. De volgende in lijn om de monsterfranchise te vervoegen zouden daarom niemand minder dan Dwayne "The Rock" Johnson (Fate of the Furious, San Andreas) en Angelina Jolie (Maleficent) zijn. Respectievelijk zouden ze de Wolfman en de Bride of Frankenstein, trouwens de volgende figuur met een eigen remake in het Dark Universum in 2019, vertolken. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

De eerste film in het Dark Universe, The Mummy, verschijnt later deze maand.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.