Random Article


Resident Evil Reboot in de handen van James Wan

 

Posted 29/05/2017 by

Een tijdje terug hadden we het al over de Resident Evil-reboot bij filmstudio Constantin Film. Nu weten we ook wie verantwoordelijk is voor de nieuwe filmreeks, die opnieuw gebaseerd wordt op Capcom’s succesvolle survival horror videogames (Resident Evil internationaal, Biohazard in Japan). Niemand minder dan horrortalent James Wan, bekend van succesvolle franchises zoals Saw, The Conjuring, Insidious, The Fast & the Furiousmaar ook als regisseur van Aquaman, produceert de zesdelige filmreeks en zal creatieve inbreng hebben. In hoeverre ditmaal de videogames als bronmateriaal gebruikt zullen worden, is nog niet geweten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.