Random Article


Officieel: Game of Thrones Seizoen 8 telt slechts 6 Afleveringen

 

Posted 28/05/2017 by

Via bronnen bij Entertainment Weekly is het eindelijk officieel: ook het allerlaatste seizoen van Game of Thrones op HBO zal niet de gebruikelijke tien afleveringen krijgen. Na seizoenen één tot en met zes, die elk tien afleveringen duurde, zal het achtste seizoen slechts zes afleveringen bevatten. Daarmee krijgen we uiteraard minder materiaal, maar dat betekent ook dat het monsterbudget van de fantasy-reeks nu meer geconcentreerd zal zijn in een kleiner seizoen. Het opkomende zevende deel in de succesvolle televisieserie gebaseerd op de A Song of Ice & Fire-saga van George R.R. Martin telt zeven afleveringen en verschijnt op 16 juli.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.