Random Article


Spin-Off rond Black Cat en Silver Sable bij Sony wordt “Silver & Black” onder regie van Gina Prince-Bythewood

 

Posted 25/05/2017 by

Een tijdje terug kondigde Sony Pictures en Marvel Entertainment aan dat het werkte aan een tweede Spider-Man spin-off rond Black Cat en Silver Sable, twee belangrijke femmes fatales uit het leven van Marvel's muurkruiper. Deze film wordt nu officieel Silver and Black gedoopt en zal geregisseerd worden door Gina Prince-Bythewood, vooral bekend van haar regiewerk op de opkomende Marvel-reeks Cloak & Dagger. 

Net zoals Venom, zal de Black Cat/Silver Sable spin-off zich afspelen in de wereld van Spider-Man, maar in feite maar weinig te maken hebben met het grotere Marvel Cinematic Universe. Schrijver van dienst wordt Chris Yost, dewelke al de scenario's neerpende voor Marvel's Thor: The Dark World en Thor: Ragnarok. Zijn werk wordt gebaseerd op een eerdere draft van Westworld-schrijfster Lisa Joy. Matt Tolmach & Amy Pascal, producers van The Amazing Spider-Man, zullen ook dit project produceren – waarvan al langer geruchten waren als "het vrouwelijke Spider-Man spin-off project".

Black Cat/Felicia Hardy is een gekostumeerde meesterdievegge/antiheldin/misdaadbaas en in feite Marvel's versie van DC's Catwoman. Ze verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #194 (1979) en werd al snel romantisch gelinkt aan Spider-Man. Hun relatie liep echter snel op de klippen wanneer ze Spidey's gewone burgerleven als Peter Parker niet kon aanvaarden. Silver Sable, echte naam Silver Sablinova, verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #265 (1986) en is een professionele huurlinge, veldleidster van het Wild Pack en CEO van Silver Sable International. Ze kruiste in haar jacht op misdaadbazen en superschurken eveneens al vaak het pad van Spider-Man en andere superhelden.

Silver & Black zou in oktober 2018 verschijnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.