Random Article


Veboli koppelt filmliefhebbers met persoonlijke filmadviseurs en gaat op zoek naar de ideale film voor jou

 

Posted 23/05/2017 by

Op zoek naar de ideale film, maar geen idee meer wat kijken? Veboli, de Nederlandstalige "filmontdekkingswebsite", poogt de keuze wat makkelijker te maken aan de hand van jouw persoonlijke voorkeur. Zo worden verschillende filmrecensenten "gelinkt" aan jouw profiel om jouw keuze bij te staan. Sinds kort zijn ook onze filmrecensies terug te vinden via deze én deze link. Het officiële persbericht vind je hier terug:

De filmontdekkingswebsite Veboli lanceert Verwante filmrecensenten, waarbij filmliefhebbers gekoppeld worden aan een persoonlijke filmadviseur.

Nederland telt honderden filmrecensenten. Hoe weten de Nederlandse filmliefhebbers naar welke ze het beste kunnen luisteren? Terwijl de ene recensent een nieuwe film uitroept tot de beste film van het jaar kraakt de andere recensent de film volledig af. Filmsmaken verschillen enorm. Dat maakt het voor de gewone filmkijker moeilijk te achterhalen of een film de moeite waard is of niet. Teleurgesteld worden door een veelbelovende film of een goede film overslaan gebeurt met regelmaat. “Dat is zonde want met gericht advies kan iedereen van de juiste film genieten” zegt Thomas van Wageningen, oprichter van Veboli.

Filmliefhebbers geven aan wat ze zelf van films vinden om verbonden te worden met de filmrecensenten  die hen het beste kunnen adviseren over welke films ze moeten zien en welke ze moeten overslaan. Dat is de gedachte achter Verwante filmrecensenten, de nieuwe dienst van Veboli.com. “Zo weten filmliefhebbers dat ze op de recensie kunnen vertrouwen en een film die bij hen past gaat kijken”, aldus Van Wageningen.

Veboli is een filmwebsite die persoonlijk filmadvies geeft. Veboli werkt samen met 32 Nederlandse filmrecensenten om de gebruikers nauwkeurig te koppelen aan de juiste films.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.