Random Article


Joss Whedon staat Zack Snyder bij als regisseur van DC’s Justice League

 

Posted 23/05/2017 by

Zack Snyder, regisseur van Man of Steel (2013en Batman V Superman: Dawn of Justice (2016), zal bijgestaan worden door niemand minder dan Joss Whedon – regisseur van Marvel's The Avengers (2012) en Avengers: Age of Ultron (2015) – voor DC's Justice League, de film die 's werelds allergrootste helden bij elkaar brengt op het grote scherm. Snyder is, samen met zijn vrouw en producer Deborah Snyder, niet in staat het superheldenepos tijdig af te werken vanwege de plotse zelfmoord van zijn 20-jarige dochter Autumn Snyder.

Filmstudio Warner Bros. stelde voor om de film uit te stellen en de Snyders de tijd te gunnen om te rouwen, maar in de plaats daarvan zal Joss Whedon – dewelke ook al werd aangesteld als regisseur voor DC's Batgirl-film – enkele nieuwe scènes schrijven en regisseren en zorgen dat de postproductie van de film degelijk afgewerkt wordt. Weliswaar in de stijl en toon die Zack Snyder gezet heeft. Justice League is in feite zo goed als af en zal hiermee dus zijn releasedatum van 15 november 2017 halen.

Gedreven door zijn herstelde geloof in de mens en geïnspireerd door Superman's onbaatzuchtige daad, roept Bruce Wayne de hulp van Diana Prince in om een nog grotere vijand te bestrijden. Samen rekruteren Batman en Wonder Woman een team van metahumans om dit pas ontwaakte gevaar te stoppen. Ondanks het ontstaan van dit ongeziene superheldenteam – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash – kan het echter al te laat zijn om de Aarde te redden van een aanval van destructieve proporties…

Justice League brengt ‘s werelds meest iconische superheldenteam voor het eerst samen op het grote scherm. De megasterrencast bestaat uit o.a. Henry Cavill als Superman, Ben Affleck als Batman, Gal Gadot als Wonder Woman, Ezra Miller als The Flash, Ray Fisher als Cyborg, Jason Momoa als Aquaman, Amber Heard als Mera, Jeremy Irons als Alfred Pennyworth, Amy Adams als Lois Lane, Jesse Eisenberg als Lex Luthor, Willem Dafoe als Vulko, J.K. Simmons als commissaris Gordon en Ciaran Hinds als villain Steppenwolf, leider van de legers van de duistere god Darkseid.

Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe en knalt op 15 november 2017 de zalen binnen.

Alles over ‘s werelds grootste superhelden lees je in onze START TO READ: Justice League.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.