Random Article


Eerste Teaser voor Fear the Walking Dead Seizoen 3 op AMC België

 


Posted 23/05/2017 by

AMC heeft onlangs een eerste teaser vrijgegeven voor het derde seizoen van Fear the Walking DeadHet opkomende seizoen van de The Walking Deadspin-off, dat meteen opgepikt werd, zal zestien afleveringen tellen en op 5 juni van start gaan.

De serie speelt zich tijdens de eerste dagen van de zombie-apocalyps af en introduceert dus een geheel nieuwe groep overlevenden in de globale epidemie. De cast bestaat uit o.a. Cliff Curtis (Sunshine), Kim Dickens (Sons of Anarchy, Gone Girl) Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) en Alycia Debnam Carey (McLeod’s Daughters). De serie is, in tegenstelling tot de hoofdreeks, niet gebaseerd op de The Walking Dead Image-comic.

Het derde seizoen van Fear the Walking Dead start op 5 juni op AMC België. Onze recensie van het zevende seizoen van The Walking Dead vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.