Random Article


Stephen Amell uit DC’s Arrow is een absolute badass in American Ninja Warrior

 


Posted 19/05/2017 by

Canadees acteur Stephen Amell steekt niet onder stoelen of banken dat hij fysiek in topconditie is. Zo doet hij zoveel mogelijk van zijn eigen stunts in DC's Arrow als de Green Arrow, gaf hij meermaals video's met zijn work-out vrij en deed hij mee aan de Amerikaanse worstelcompetitie. Een nieuwe uitdaging drong zich dus op bij de "real-life superhero". Amell doet daarom mee (ten voordele van Red Nose Day) in het huidige seizoen van American Ninja Warrior, de reeks waarin atleten lastige hindernissen moeten overkomen. Knap!

De volledige aflevering wordt op 25 mei uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."