Random Article


Nieuwe Foto van Amber Heard als Mera in DC’s Aquaman

 


Posted 19/05/2017 by

We berichtten enkele maanden geleden al dat de Amerikaanse actrice Amber Heard (Pineapple Express, The Danish Girl, Magic Mike XXL) gecast was voor de rol van Mera in de DC Comics-verfilmingen Justice League en Aquaman van Warner Bros. Na een eerste foto van Justice League, hebben we nu ook via regisseur James Wan een nieuwe afbeelding van Heard als Mera in Aquaman.

Mera is in de comics uiteraard de vrouw van Aquaman, wat ze tot de koningin van Atlantis en één van de machtigste heldinnen uit het DC-universum maakt. Ze verscheen voor het eerst in Aquaman #11 uit 1963 en bevat de gave om – net zoals de koning der zeven zeeën – gedurende lange tijd onder water te leven. In tegenstelling tot haar man kan Mera ook water manipuleren. Mera is niet afkomstig van Atlantis zelf, maar van Dimension Aqua/Xebel, een interdimensionele strafkolonie voor een oude factie van Atlantis. Ze verscheen al in verschillende DC-animatiefilms en -series, maar in live-action werd ze slechts nog maar door één actrice vertolkt: Elena Satine in Smallville.

Aquaman behoort tot het DC Extended Universe en wordt geregisseerd door James Wan. De prent zwemt in december 2018 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.