Random Article


Oscar Isaac, James McAvoy, Jake Gyllenhaal en Mark Wahlberg op Shortlist voor Valiant’s Bloodshot Film

 

Posted 18/05/2017 by

Momenteel zijn Sony Pictures en Valiant Entertainment nog steeds druk op zoek naar een acteur om de hoofdrol te vertolken in Bloodshot, de eerste van vijf films gebaseerd op het Valiant-superheldenuniversum. Dat ze daarbij niet op zoek zijn naar onbekend talent, moge meteen duidelijk zijn. Met namen zoals Oscar Isaac (Star Wars: The Force Awakens), James McAvoy (Split, X-Men: First Class), Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, Nightcrawler), Mark Wahlberg (Transformers: The Last Knight) en Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road) wordt er duidelijk gekeken naar acteertalent dat eerder al aan een grootschalige actiefilm heeft meegewerkt. Regisseur van dienst is Dave Wilson, bekend van promofilms voor de videogames Halo, Titanfall 2 en Star Wars: The Old Republic.

Bloodshot/Angelo Mortalli verscheen voor het eerst in Eternal Warrior #4 (1992) en is één van Valiant’s grootste antihelden en populairste personages. Bloodshot zal in de opkomende webreeks Ninjak Vs The Valiant Universe voor het eerst in live-action vertolkt worden door ex-Power Ranger Jason David Frank. Een releasedatum voor de film is er vooralsnog niet. De prent wordt de eerste in een gedeeld Valiant-filmuniversum, samen met Harbinger en de uiteindelijke cross-over Harbinger Wars.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.