Random Article


Nieuwe Trailer voor Netflix Original “Okja” van Snowpiercer-regisseur Bong Joon Ho

 


Posted 18/05/2017 by

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Okja, een Netflix Original-film die vanaf 28 juni op de streamingdienst te zien zal zijn. De film wordt geregisseerd door Bong Joon Ho, de cineast achter Snowpiercer, en gaat over een jong meisje genaamd Mija dat alles moet riskeren om te voorkomen dat haar beste vriend, een gigantisch beest genaamd ‘Okja’, ontvoerd wordt door een machtige multinational. Tot de cast behoren o.a. Tilda Swinton (Doctor Strange, Snowpiercer), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Source Code) en Steven Yeun (The Walking Dead). Mija wordt gespeeld door Ahn Seo-hyun.

Comments

comments


Killian

 
avatar
"I don't know who you are, but I will find you and write for you."