Random Article


Eerste Trailer voor DC’s Black Lightning op The CW

 


Posted 18/05/2017 by

Warner Bros. Television, DC Entertainment en The CW hebben zonet een eerste trailer vrijgegeven voor Black Lightning met Cress Williams als de gelijknamige DC-superheld. Hoewel Black Lightning ook zal uitgezonden worden op The CW, zijn er vooralsnog geen plannen om het in hetzelfde universum als de andere DC-series The Flash, Arrow, Legends of Tomorrow of Supergirl te plaatsen.

De show zal Jefferson Pierce/Black Lightning voorstellen als een iets oudere, al op pensioen gegane superheld, wiens dochter in zijn voetsporen wil treden en wiens student fout terechtkomt bij een plaatselijke bende. Black Lightning verscheen voor het eerst in Black Lightning #1 (1977) en was één van DC’s eerste Afro-Amerikaanse superhelden. Het personage is een metahuman met elektrische krachten en vervoegde o.a. de Justice League en Batman’s Outsiders. In de comics heeft ie twee dochters, Anissa en Jennifer Pierce, dewelke in zijn voetsporen traden als de superheldinnen Thunder en Lightning.

Makers van de Black Lightning tv-serie zijn Mara Brock Akil, Salim Akil en Greg Berlanti. Een releasedatum zou gepland staan voor het najaar van 2017.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.