Random Article


Eerste Teaser voor The Dark Crystal: Age of Resistance

 


Posted 18/05/2017 by

Netflix heeft zonet een eerste teaser vrijgegeven voor The Dark Crystal: Age of Resistance. De tiendelige televisiereeks wordt een prequel op de alombekende fantasyklassieker The Dark Crystal (1982), geregisseerd door Jim “The Muppets” Henson en Frank “Yoda” Oz. In navolging van de film worden geen CGI-, maar wel echte poppencreaties gebruikt, ontwikkeld door Jim Henson’s Creature Shop en Brian Froud, de oorspronkelijke conceptdesigner van The Dark Crystal. Age of Resistance gaat in op het begin van de rebellie tegen de Skeksis in de wereld van Thra. Een releasedatum is er vooralsnog niet. Eerder werd er ook al een sequel aangekondigd, een comic met als titel The Power of the Dark Crystal.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.