Random Article


Dwayne “The Rock” Johnson wil Armie Hammer als Shazam in DC’s Filmuniversum

 

Posted 16/05/2017 by

Niet de rol van Green Lantern, maar wel die van die andere, nog niet gecaste superheld, Shazam, zou Armie Hammer wel eens kunnen vertolken in DC's filmuniversum. De acteur, bekend van The Social Network (2010) en The Lone Ranger (2013), zou volgens Dwayne "The Rock" Johnson – ook wel schurk en Shazam-nemesis Black Adam – de ideale keuze zijn. Eerder was er al het bericht dat Johnson als Black Adam zijn eigen spin-off zal krijgen en het gerucht dat David F. Sandberg de Shazam-film bij DC Entertainment/ Warner Bros. zou regisseren.

De film vertelt het verhaal van weesjongen Billy Batson die door de tovenaar Shazam wordt omgetoverd tot een van de machtigste superhelden ter wereld en wordt geschreven door Henry Gayden (Earth To Echo). Recent raakte ook bekend dat DC en Warner werkten aan een Black Adam-film met Dwayne “The Rock” Johnson, die natuurlijk de aartsvijand van Shazam/Captain Marvel is. DC’s verfilming van Shazam! komt in april 2019 in de zalen. Shazam/Captain Marvel verscheen voor het eerst in Whiz Comics #2 (1940) bij Fawcett Comics, was de best verkopende superheld van de Golden Age der comics en vervoegde in de jaren 70 het DC-universum.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.