Random Article


Gerucht: Ian McDiarmid keert terug als Darth Sidious in Star Wars Rebels Seizoen 4

 

Posted 13/05/2017 by

Als we de geruchtenmolen mogen geloven, zal niemand minder dan Star Wars-veteraan Ian McDiarmid opnieuw terugkeren naar de sci-fi-franchise. De Schotse acteur die de rol van Emperor Palpatine/ Darth Sidious vertolkte in Return of the Jedi, Phantom Menace, Attack of the Clones én Revenge of the Sith, zou zijn iconische rol hernemen in het vierde en laatste seizoen van Star Wars RebelsTot nog toe verscheen de Sith Lord nog niet in de reeks, maar hoorden we wel al zijn stem in het tweede seizoen. Het personage werd toen ingesproken door Sam Witwer.

Onze recensie van de eerste aflevering van het derde seizoen van Star Wars Rebels lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.