Random Article


Maisie Williams (Game of Thrones) en Anya Taylor-Joy (Split) zijn Wolfsbane en Magik in Marvel’s X-Men Spin-Off New Mutants

 

Posted 12/05/2017 by

Het bericht circuleerde al sinds de aankondiging van de New Mutants-film, een spin-off van Marvel's X-Men-filmreeks, maar werd vandaag eindelijk bevestigd. Maisie Williams (Game of Thrones) en Anya Taylor-Joy (Split) zullen inderdaad respectievelijk stichtend lid en weerwolfachtige Wolfsbane en Illyana Rasputin/Magik (de zus van X-Man Colossus) met indrukwekkende magische krachten vertolken. Samen zijn zij de eerste gecaste leden van het tienerteam.

De New Mutants verschenen voor het eerst in Marvel Graphic Novel #4 uit 1982 en verkregen verschillende eigen reeksen doorheen de jaren. De filmversie van het team tienerhelden zou bestaan uit Illyana Rasputin/Magik (de zus van X-Man Colossus), Wolfsbane, Cannonball, Sunspot, Mirage en Warlock. Ook de buitenaardse draak en X-Men-mascotte Lockheed doet mee. Een recentelijk op internet verschenen geanimeerd storyboard onthulde ook de villain, of één van de villains voor de film: Demon Bear, een gigantische beer die zijn buitengewone krachten put uit negatieve menselijke emoties. De beer verscheen voor het eerst als hallucinatie in Marvel’s New Mutants #3 (1983) en speelde een hoofdrol in “The Demon Bear Saga”-verhaallijn (New Mutants #18-21).

New Mutants wordt geregisseerd door Josh Boone (The Fault in Our Stars) en de prent wordt omschreven als “Stephen King meets John Hughes”. Meer horror en tienerdrama dus dan de sci-fi superheldenactie uit de X-Men-films. De film staat gepland voor een release op 13 april 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.